U okviru ENMON grupe nalazi se i sektor logistike u čijem sastavu se nalaze i transportna vozila raznih kategorija a prema zahtijevima snabdjevanja i distribucije. Našim klijentima, za kupljene proizvode iz ENMON asortimana isporučujemo na adresu. Takođe, u mogućnosti smo da obavimo transportne usluge trećim licima, prema njihovim zahtijevima, a na svaki upit rado ćemo odgovoriti i pomoći da i njihovi klijenti budu zadovoljni.

Vozni park ENMON-a čine vozila marke Volvo, MAN i Iveco, najviših standarda klase motora, EEV i E6. Svako vozilo je opremljeno sistemom za satelitsko praćenje, sertifikatima za obavljanje međunarodnog drumskog prevoza robe kao i CMR osiguranjem.

Savremeni vozni park i stručni kadar omogućava sklapanje godišnjih ugovora kojima se ENMON obavezuje na pouzdanost i kvalitetnu uslugu. Kako kvalitet usluge u transportu podrazumjeva pouzdanost, odgovornost i fleksibilnost, posebnu pažnju posvećujemo našim klijentima i ispunjavanju njihovih zahtijeva i potreba.

PREDNOSTI KOJE VAM ENMON NUDI SU:

  • Tačnost i pouzdanost; poštovanje dogovorenih termina
  • Iskustvo i stručno osoblje; brza i precizna informacija, sopstvena flota vozila, provjereni saradnici

Da bismo opravdali povjerenje zadovoljnih klijenata, kao i da zadobijemo povjerenje budućih poslovnih partnera, trudimo se da održimo visok nivo pruženih usluga i da našu poslovnu politiku podignemo na viši stepen.